З наступаючим 2017 Новим роком.

Ранок  в школі на Новий рік — це одне з найулюбленіших і найочікуваніших свят, оскільки можна не тільки отримати багато смачних подарунків, але зустрітися з Дідом Морозом і Снігуронькою. Новорічні ранки   — завжди море веселощів, призів і танців незалежно від віку дітей. І цього року в нашій школі відбулися  такі веселі свята завдяки колосальній підтримці ФГ " Покровське". Осторонь не стояли і наші підприємці. Велика подяка їм за це.



















Дарунки на Святого Миколая

Учні школи, які цьогоріч перемогли у учнівських олімпіадах нагороджені грошовими преміями.Такі премії - дуже велике заохочення. Дякуємо голові ФГ " Покровське" Юрію Івановичу, який не словами, а ділом підтримує молодих українців.






" Скажемо СНІДу " Ні!"

Сьогодні, 1 грудня 2016, відзначають Всесвітній день боротьби з синдромом набутого імунодефіциту. Цей день служить нагадуванням про необхідність зупинити глобальне поширення епідемії ВІЛ/СНІДу. Україна залишається лідером у Європі за масштабами поширення ВІЛ-інфекції. В Україні з ВІЛ-інфекцією живе до 250 тисяч осіб і тільки лише кожен другий знає про свій діагноз. Станом на 1 квітня 2016 року на обліку в Україні перебуває 132 714 ВІЛ-позитивних пацієнта.
У школі пройшов захід присвячений Дню боротьби зі СНІДОМ. Учні виготовили стіннівки, на яких висвітлили



своє бачення цього лиха.

Міс ОСІНЬ


Перемогу здобула учениця 9 класу
 Товста Валерія. 
Вітаємо!!!

Козацькі забави


11 жовтня в Покровській ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся захід " Козацькі забави" присвячений  Дню захисника Вітчизни, який відзначається 14 жовтня. Учні 4,5,6 класів змагалися у спиритності та винахідливості між собою. Цікаво пройшли конкурси.







Велопробіг і не тільки...














Ярмарок


На ярмарку нашім веселім, багатім.
Є чим дивуватись і є що придбати.
Тут щедрі дарунки із саду, городу.
Тут речі умільців не з чим не зрівняні,
Барвисті стрічки, рушники,вишивані.